1. Ce este PIP – Probiotice în Progres?

Produsele PIP reprezintă o nouă generație de produse de curățare care conțin bacterii bune care să le înlocuiască pe ”cele rele” (ca: Salmonella, E.Coli, stafilococii, Clostridium, etc.)

 

2. Ce sunt probioticele?

Probioticele sunt bacterii sigure și bune care se impun prin promovarea unui efect sănătos asupra oamenilor și animalelor.

 

3. Cum acționează PIP?

Prin aplicarea bacteriilor bune se produce o luptă cu bacteriile rele pentru spațiu, produse alimentare și fluide, care are loc pe suprafețele tratate (pardoseli, pereți, cuști, animale, etc.) Deoarece bacteriile PIP sunt foarte active, ele câștigă această luptă și, prin urmare, formează o microfloră sănătoasă și stabilă.

 

4. Care este diferenta de calitate si cat timp sunt eficiente produsele probiotice fata de produsele clasice (chimice)?

Produsele clasice (chimice) mentin suprafata curata maxim 40 de minute, ulterior aceasta repopulandu-se cu virusi si bacterii rele.

Produsele probiotice raman active si mentin suprafata curata si protejata de virusi si bacterii rele pana la 72-100 de ore si mai mult, actioneaza si in profunzimea porilor suprafetei eliminand astfel toate impuritatile.

 

5. Care este diferenta de pret dintre produsele probiotice si produsele clasice (chimice)?

Produsele probiotice sunt foarte eficiente deoarece lucreaza pentru tine 72 de ore, in loc de 40 de minute cat actioneaza produsele clasice (chimice), iar produsul folosit la aplicare se obtine prin diluarea produsului concentrat (10ml de produs concentrat la 1L de apa, respectiv 100ml de produs concentrat la 10L de apa, pentru produsul final), fiind astfel mai economice si mai eficiente!

 

6. Produsele PIP pentru îngrijirea sănătății sunt dezinfectante?

Nu, produsele PIP nu au un efect biocid direct asupra altor bacterii. De aceea, ele nu vor întâmpina rezistență în fața microorganismelor patogene.

 

7. Unde se aplică PIP?

Produsele PIP sunt folosite oriunde dacă există probleme cu germeni.

Aplicațiile curente sunt, de exemplu, adăposturi pentru animale (vaci, porci, găini, capre, oi, cai, etc.), produse alimentare, de îngrijire a sănătății, transport (animale, produse alimentare, etc.). Animalele pot fi tratate cu produsele PIP (de exemplu, prin formarea de spumă sub presiune ridicată sau pur și simplu de spălare). Pentru anumite probleme, cum ar fi Mortellaro, există produse PIP speciale pentru aplicații specifice animalelor.

 

8. Care este efectul folosirii produselor probiotice asupra mirosurilor si infectiilor generate de animalele de companie?

Produsele probiotice destinate ingrijirii animalelor de companie nu acopera mirosul produs de acestea cu unul mai puternic, ele CURATA IN PROFUNZIME atat animalul de companie cat si obiectele folosite de acesta (litiera, perna, jucarii, etc.) eliminand efectiv bacteriile care produc mirosurile, igienizand zona.

 

9. Putem folosi produse de curatare care contin probiotice pentru ingrijirea acvariilor?

Produsele probiotice sunt chiar recomandate pentru ingrijirea acvariilor, ele actionand asupra majoritatii bacteriilor rele din mediul acvatic, curatand in profunzime atat obiectele din acvariu cat si apa, ajutand la cresterea imunitatii pestilor.

 

10. Ce se intampla cu probioticele din produsele de spalat (curatenie) dupa ce le folosim?

Viata probioticelor dureaza intre 3-5 zile de la data folosirii! Odata cu ajungerea lor in conducte acestea nu dispar si nu isi inceteaza activitatea. Produsele care contin probiotice actioneaza (3-5 zile) asupra interiorului conductelor curatandu-le de germeni si bacterii, eliminind inclusiv mirosurile neplacute.

 

11. Ce efect au pe termen lung asupra conductelor produsele care contin probiotice?

Efectul pe termen lung al produselor care contin probiotice asupra conductelor este unul de curatare, decolmatare si intretinere a acestora. Daca un sfert din populatia unui oras/localitati ar folosi produse probiotice, aproape ca n-ar mai fi nevoie de statii de epurare!

 

12. Trebuie să continui dezinfectarea atunci când folosesc PIP Healthcare?

Nu, cele mai bune rezultate cu produsele PIP sunt obținute atunci când nu se mai face dezinfectarea. În cazul în care anumite condiții cer dezinfectarea, recomandăm ca tratamentul cu produsul PIP să se facă imediat după dezinfectare pentru a stabiliza microbiota mediului.

 

13. Produsele PIP Healthcare sunt sigure pentru oameni, se recomnadă purtarea unui echipament de protecție?

Datorită naturii lor biologice, toate produsele PIP sunt perfect sigure, prietenoase mediului și nu sunt periculoase. Nu este necesară purtarea unui echipament de protecție iar contactul direct cu pielea nu va avea un efect negativ. Informații suplimentare despre aspectele privind siguranța produselor noastre pot fi găsite în fișierele MSDS pentru fiecare produs, care se pot descărca.

 

14. Ce se întâmplă dacă întrerup aplicarea produselor PIP Healthcare?

Bacteriile probiotice din produsele PIP colonizează mediul și crează o microbiotă stabilă și sănătoasă. Ele își continuă activitatea timp de câteva zile dar pentru a menține rezultate optime, este necesară adăugarea frecventă de bacterii PIP ”proaspete”. Nu recomandăm o întrerupere mai mare de 3 zile.

 

15. Care sunt consecințele unei supradoze?

O utilizare supraconcentrată a produselor PIP va duce la un număr mai mare de bacterii PIP bune pe suprafața tratată. Acest lucru se va transforma doar într-un rezultat cu efecte benefice mai accentuate și de lungă durată.

 

16. Care sunt condițiile optime de depozitare ale produselor PIP Healthcare?

Dată fiind prezența bacteriilor probiotice în produse, se recomandă depozitarea acestora la temperaturi între 10–30 o C. Trebuie evitată expunerea directă la lumina soarelui.